محلول گیاهی ایمونوفیش(Immunofish) آبزیان پارس‌ایمن‌دارو - حجم ۱ لیتر

Parsimendaru Aquaculture Immunofish

از {{model.count}}
+ 226 بازدید
675,000
660,000 تومان
3%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان ویژه شهر مشهد، ارسال با تیپاکس در سراسر ایران
تعداد
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
نوع

محلول گیاهی ایمونوفیش، محصول شرکت دانش‌بنیان پارس ایمن دارو است که از مواد موثره موجود در سرخارگل یا اکیناسه (Echinacea angustifolia) تشکیل شده است.  مهمترین مواد موثره ایمونوفیش عبارتند از ترکیبات آلکیل آمیدی، اسید شیکوریک، و ترکیبات ترپنی که نقش مفیدی در تقویت سیستم ایمنی و بالابردن تعداد ایمونوگلوبولین‌ها دارند.

محتویات
مواد مؤثره موجود در گیاه سرخارگل (Echinacea angustifolia) و برخی دیگر از گیاهان دارویی (ترکیبات آلکیل آمیدی، اسید شیکوریک، و ترکیبات ترپنی)
موارد مصرف
تحریک و تقویت عملکرد سیستم ایمنی آبزیان، بهبود فاکتور‌های رشد، کاهش استرس، ایجاد مقاومت دربرابر بیماری‌های ویروسی و باکتریایی
میزان / شیوه مصرف
۲۰۰ میلی‌لیتر د هر تن به صورت دائمی تا پایان دوره پرورش
۱۰۰۰ میلی‌لیتر در هر تن به مدت یک هفته در هر ماه در طول دوره پرورش
۱۵۰۰ میلی‌لیتر در هر تن به مدت دو هفته قبل از واکسیناسیون
شرایط نگهداری
در مکان خشک، سرد، تاریک و به‌دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.
ماندگاری
تا ۲۴ ماه پس از تولید
دوره پرهیز از مصرف (Withdrawal Period)
تداخلات دارویی
گزارش نشده است.
شکل محصول
محلول خوراکی
شرکت سازنده
پارس ایمن دارو - ‌Parsimendarou
کشور سازنده
ایران - Iran
سایر توضیحات
قبل از مصرف به خوبی تکان دهید!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

مکانیسم اثر ایمونوفیش

  • آلکامیدها از جمله مواد موثره موجود در گیاه اکیناسه هستند که موجب مهار مسیرهای سیکلواکسیژناز و لیپواکسیژناز در سلول‌های پوششی و سیستم ایمنی می‌شوند. این مسیرها در بیوسنتز پروستاگلاندین‌های التهابی مانند PGE2 نقش دارند. بنابراین مهار این مسیرها موجب مهار تولید پروستاگلاندین‌ها می‌شود. مهار این مواد موجب آزادی عمل سلول‌های قاتل بدن به نام Natural Killer Cell می‌شود. این سلول‌ها با شناسایی سلول‌های غیرطبیعی یا در حال مرگ یا میکروب‌ها با ترشح مواد سمی زیاد موجب کشته شدن آنها می‌شوند.
  • اکیناسه حاوی مواد اولیگومری به نام پلی‌ساکاریدها می‌باشد. در میان این مواد، آرابینوگالاکتان با اتصال مستقیم به گیرنده‌های تشخیص الگوی میکروبی (PRP)  روی سلول‌های ایمنی ذاتی مانند ماکروفاژ موجب فعال شدن این سلول‌ها و تحریک آنها به تولید سایتوکاین‌های التهابی مانند IL-1  و TNFα  می‌شود. این سایتوکاین‌ها علاوه بر اینکه موجب فراخوانی انواع سلول‌های سیستم ایمنی به محل التهاب می‌شوند، موجب فعال‌سازی خود سلول‌های بیگانه خوار و همچنین فعال شدن سلول‌های قاتل (NK Cells) نیز می‌شوند.
  • آلکیل‌آمید، قادر است مستقیما به برخی گیرنده‌ها سطحی لنفوسیت‌های T مانند CB2  متصل شود. فعال‌شدن این گیرنده‌ها نیز از طریق چندین مسیر داخل سلولی در نهایت موجب فعال شدن فاکتور تنظیم رونویسی داخل هسته‌ای (به اختصار: NF-kB می‌شود. از جمله آداپتورهای داخل سلولی فعال‌شده به وسیله آلکیل‌آمیدها می‌توان مسیر cAMP،  مسیر MAPKs  و مسیر کلسی‌نورین را نام برد. فعال‌شدن NF-kB  هم موجب شروع رونویسی ژن‌های کدکننده سایتوکاین‌هایی مانند IL-3, IL-4, IL-5, IL-10, TNFα  می‌شود. درصورتیکه لنفوسیت T همزمان با گیرنده CB2 توسط گیرنده TCR نیز فعال شود، تولید سایتوکاین‌های التهابی کمتر می‌شود در عوض سلول‌های لنفوسیت T قاتل فعال می‌شوند. اما در صورتیکه لنفوسیت T همزمان با گیرنده CB2 توسط گیرنده Cd28 تحریک شود در اینصورت تولید سایتوکاین‌ها بیشتر می‌شود. افزایش این سایتوکاین‌ها هم به نوبه خود موجب فعال شدن انواع لنفوسیت‌های T و سلول‌های بیگانه‌خوار می‌شود.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...