در ادامه تمامی اطلاعات موردنیاز برای شرکت در این دوره را برای شما گردآوری کردهایم:
پوستر دوره
راهنمای ثبتنام در دوره
موضوع دوره | اصول و مبانی GHP و GMP در صنایع غذایی (Good Hygiene Practices) (Good Manufacturing Practices) |
تاریخ برگزاری | ۳ دی ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲ تا ۱۸ |
نوع / مکان برگزاری | مجازی / در بستر وب |
شیوه ثبتنام / هزینه ثبتنام | سایت ایوند یا شماره پشتیبانی ۰۹۰۴۴۱۹۴۹۱۹ در تلگرام یا واتسآپ/ از ۴۸۰ هزارتومان بدون امتیاز بازآموزی تا ۵۸۸ هزارتومان همراه با ۵ امتیاز بازآموزی برای سازمان نظام دامپزشکی |
برگزارکنندگان |
|
آموزگار | دکتر محمّد احمدی، دامپزشک، مدرس، مشاور و سرممیز ارشد استانداردهای بین المللی سیستم های مدیریت، کارشناس نظارت و تدوین استانداردهای سازمان ملی استاندارد ایران |
سرفصلها |
|
مناسب برای | اعضای سازمان در مقطع دکتری عمومی و یا بالاتر، متقاضیان صدور و تمدید پروانههای مسئولین فنی بهداشتی کارخانجات موادغذایی و کارگاههای بستهبندی فرآوردههای خام دامی |
منبع: تحریریه وهمن
دیدگاه خود را بنویسید