در ادامه تمامی اطلاعات موردنیاز برای شرکت در این دوره را برای شما گرد‌آوری کرده‌ایم:

پوستر دوره

راهنمای ثبت‌نام در دوره

موضوع دوره
اصول و مبانی GHP و GMP در صنایع غذایی (Good Hygiene Practices) (Good Manufacturing Practices)
تاریخ برگزاری
۳ دی ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲ تا ۱۸
نوع / مکان برگزاری
مجازی / در بستر وب
شیوه ثبت‌نام / هزینه ثبت‌نام
سایت ایوند یا شماره پشتیبانی ۰۹۰۴۴۱۹۴۹۱۹ در تلگرام یا واتس‌آپ/ از ۴۸۰ هزارتومان بدون امتیاز بازآموزی تا ۵۸۸ هزارتومان همراه با ۵ امتیاز بازآموزی برای سازمان نظام دامپزشکی
برگزارکنندگان
  • گروه مشاوران نوین راهبر لیوسا
  • نظام دامپزشکی استان مازندران
آموزگار
دکتر محمّد احمدی، دامپزشک، مدرس، مشاور و سرممیز ارشد استانداردهای بین المللی سیستم های مدیریت، کارشناس نظارت و تدوین استانداردهای سازمان ملی استاندارد ایران
سرفصل‌ها
  • تعاریف و پیش نیاز های اجرای سامانه های کنترل کیفیت در صنایع با منشا دامی 
  • مدیریت کیفیت، محیط وتجهیزات، مستندسازی، تولید، کنترل کیفیت و...
  • روش های خوب و بهداشتی تولید GMP و GHP
  • بهداشت محیط کار بر اساس GMP و GHP
  • بهداشت فرایند تولید بر اساس GMP و GHP
مناسب برای
اعضای سازمان در مقطع دکتری عمومی و یا بالاتر، متقاضیان صدور و تمدید پروانه‌های مسئولین فنی بهداشتی کارخانجات موادغذایی و کارگاه‌های بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی

منبع: تحریریه وهمن