در ادامه تمامی اطلاعات موردنیاز برای شرکت در این دوره را برای شما گرد‌آوری کرده‌ایم:

پوستر دوره

راهنمای ثبت‌نام در دوره
موضوع دوره
اصول تفسیر آزمون های شیر و فرآورده‌ها (با نگرش بر کنترل کیفیت)
تاریخ برگزاری
۲۷ و ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۴، ساعت ۹ تا ۱۵
نوع / مکان برگزاری
مجازی / در بستر وب
شیوه ثبت‌نام / هزینه ثبت‌نام
سایت ایوند یا شماره پشتیبانی ۰۹۰۴۴۱۹۴۹۱۹ در تلگرام یا واتس‌آپ/ از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتومان بدون امتیاز بازآموزی تا ۲ میلیون و ۱۰۰ هزارتومان همراه با ۱۰ امتیاز بازآموزی برای سازمان نظام دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و استاندارد
برگزارکنندگان
  • گروه مشاوران نوین راهبر لیوسا
  • سازمان نظام دامپزشکی استان مازندران
آموزگار
دکتر شهریار دبیریان، دامپزشک و متخصص بهداشت موادغذایی، مدرس دانشگاه و دبیر علمی و فنی انجمن لبنی، عضو کمیته بهداشت موادغذایی نظام دامپزشکی، رییس کمیته فنی  متناظر شیر و فرآورده‌های آن در سازمان ملّی استاندارد و کارشناس رسمی استاندارد
سرفصل‌ها
  • تعریف  شیر خام
  • تفسیر آزمون های  لازم به منظور بررسی کیفیت شیر خام در دامداری‌ها
  • آزمون های میکروبی، شیمیایی، ایمنی و بهداشتی شیر خام
  • بررسی استاندارد ملی ۱۶۴ (شیر خام) و استاندارد ۲۴۰۶ (میکروبیولوژی شیر و فرآورده‌ها)
  • آزمون های لازم در آزمایشگاه های دریافت شیر خام کارخانه های لبنی و تفسیر آن‌ها
  • فیزیولوژی ترشحی شیر و تعریف شیر خام
  • آشنایی با آزمون‌های Bulk Tank Milk در دامداری‌ها
  • آزمون‌های حسی و اهمیت آن در شیر خام
  • تعریف دیپ کولینگ و ترمیزیشن (Deep cooling & Thermisation)
  • تفسیر آزمون‌های توتال کانت و سوماتیک سل کانت و اهمیت آن در کیفیت شیر و محصولات مرتبط
  • آشنایی با پنج آزمون اصلی در شیر خام
  • اهمیت انجام آزمون‌های ایمنی در شیر خام
  • بررسی آخرین استانداردهای ملّی و بین‌المللی در ایران و جهان
مناسب برای
اعضای سازمان نظام دامپزشکی در مقطع دکتری عمومی و یا بالاتر، متقاضیان صدور و تمدید پروانه‌های مسئولین فنی بهداشتی در کارخانجات شیر و صنایع وابسته

منبع: پایگاه خبری وهمن