در ادامه تمامی اطلاعات موردنیاز برای شرکت در این دوره را برای شما گرد‌آوری کرده‌ایم:

پوستر دوره

راهنمای ثبت‌نام در دوره
موضوع دوره
ارزیابی خطر میکروبی در فرآورده‌های خام دامی
تاریخ برگزاری
۹ تیرماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ تا ۱۶
نوع / مکان برگزاری
مجازی / بستر اسکای روم
شیوه ثبت‌نام / هزینه ثبت‌نام
ارتباط با شماره ۰۹۰۴۴۱۹۴۹۱۹ یا از طریق ایوند (کلیک کنید) / ۴۵۰ هزارتومان همراه با ۵ امتیاز بازآموزی از سازمان نظام دامپزشکی و سازمان غذا و دارو
برگزارکنندگان
  • گروه مشاوران نوین راهبر لیوسا
آموزگار
دکتر محمد احمدی، دامپزشک و متخصص بهداشت مواد‌غذایی، عضو هیات علمی دانشگاه، عضو کمیته سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا ( FMS ) ⁠معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران
سرفصل‌ها
  • تشریح مفاهیم ریسک
  • مزایای تجزیه و تحلیل ریسک میکروبی
  • مراحل ارزیابی ریسک
  • کاربرد ماتریکس های ریسک
  • مدیریت ریسک
  • معیارهای میکروبی خطر
  • انواع روش های تجزیه و تحلیل خطر

منبع: تحریریه وهمن