در ادامه تمامی اطلاعات موردنیاز برای شرکت در این دوره را برای شما گردآوری کردهایم:
پوستر دوره
راهنمای ثبتنام در دوره | |
---|---|
موضوع دوره | ارزیابی خطر میکروبی در فرآوردههای خام دامی |
تاریخ برگزاری | ۹ تیرماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ تا ۱۶ |
نوع / مکان برگزاری | مجازی / بستر اسکای روم |
شیوه ثبتنام / هزینه ثبتنام | ارتباط با شماره ۰۹۰۴۴۱۹۴۹۱۹ یا از طریق ایوند (کلیک کنید) / ۴۵۰ هزارتومان همراه با ۵ امتیاز بازآموزی از سازمان نظام دامپزشکی و سازمان غذا و دارو |
برگزارکنندگان |
|
آموزگار | دکتر محمد احمدی، دامپزشک و متخصص بهداشت موادغذایی، عضو هیات علمی دانشگاه، عضو کمیته سیستمهای مدیریت ایمنی غذا ( FMS ) معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران |
سرفصلها |
|
منبع: تحریریه وهمن
دیدگاه خود را بنویسید