کارگاه مجازی جیره‌نویسی اسب به همّت انجمن علمی علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری گروه دانش بنیان فست کوک، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و اتحادیه علوم دامی و صنایع غذایی ایران برگزار می‌گردد.

در ادامه تمام اطلاعات مورد نیاز شما برای شرکت در این کارگاه ارائه می‌شود:

پوستر کارگاه مجازی جیره‌نویسی اسب

پوستر کارگاه مجازی جیره‌نویسی اسب

راهنمای ثبت‌نام
تاریخ برگزاری کارگاه
۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۲
نحوه / محل برگزاری
مجازی / در بستر وب
شیوه ثبت‌نام / هزینه ثبت‌نام
اعضای نظام مهندسی | دانشجویان و غیراعضا / ۳۶۰ هزارتومان
گروه مخاطب
علاقه‌مندان، دانشجویان و متخصصین (رشته‌های علوم دامی، دامپزشکی و ...)
برگزارکنندگان
  • انجمن علمی علوم‌ دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی
  • گروه دانش بنیان فست کوک
  • سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
  • اتحادیه علوم دامی و صنایع غذایی ایران
مدرس کارگاه
دکتر سیّد‌هادی ابراهیمی (رئیس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان فرآوردانه فردوسی مشهد (فست کوک)، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد)
سرفصل‌های کارگاه
  • دستگاه گوارش اسب
  • منابع خوراکی علوفه‌ای تغذیه اسب
  • منابع خوراکی غیر علوفه‌ای تغذیه اسب
  • تغذیه و خوراک دهی به اسب
  • رفتار‌های تغذیه‌ای اسب
  • تغذیه پروتئین در اسب
  • تغذیه اسب‌ در دوران مسابقه و تمرین
  • ریکاوری تغذیه‌ای اسب
  • جیره‌نویسی در اسب با استفاده از نرم‌افزار آنلاین

منبع: تحریریه وهمن