در ادامه تمامی اطلاعات موردنیاز برای شرکت در این دوره را برای شما گردآوری کردهایم:

پوستر دوره
راهنمای ثبتنام در دوره | |
|---|---|
| موضوع دوره | اصول مقدماتی HACCP در صنایع غذایی |
| تاریخ برگزاری | ۲ تیرماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۴ تا ۱۸ |
| نوع / مکان برگزاری | حضوری و مجازی / استان قزوین |
| شیوه ثبتنام / هزینه ثبتنام | ارسال عدد ۳ به شماره ۰۹۳۳۴۲۸۳۷۳۷ در تلگرام، واتسآپ، ایتا یا روبیکا / ؟ همراه با ۵ امتیاز بازآموزی |
| برگزارکنندگان |
|
| آموزگار | دکتر عباسعلی مطلبی، استاد بهداشت مواد غذایی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم |
| مخاطب | مسئولین فنی بهداشتی |
منبع: تحریریه وهمن
دیدگاه خود را بنویسید