در ادامه تمامی اطلاعات موردنیاز برای شرکت در این دوره را برای شما گرد‌آوری کرده‌ایم:

پوستر دوره

راهنمای ثبت‌نام در دوره
موضوع دوره
تشریح الزامات و ممیزی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP
تاریخ برگزاری
۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۰ تا ۱۶
نوع / مکان برگزاری
مجازی / در بستر وب
شیوه ثبت‌نام / هزینه ثبت‌نام
سایت ایوند یا شماره پشتیبانی ۰۹۰۴۴۱۹۴۹۱۹ در تلگرام یا واتس‌آپ/ از ۴۸۰ هزارتومان بدون امتیاز بازآموزی تا ۵۸۸ هزارتومان همراه با ۵ امتیاز بازآموزی برای سازمان نظام دامپزشکی
برگزارکنندگان
  • گروه مشاوران نوین راهبر لیوسا
  • سازمان نظام دامپزشکی استان مازندران
آموزگار
دکتر  محمد حسن گلپایگانی، دامپزشک و متخصص بهداشت مواد غذایی، کارشناس رسمی سازمان ملّی استاندارد، عضو کمیته تدوین استاندارد ملی ایران ۸۵۳۰
سرفصل‌ها
  • مقدمه و مبانی HACCP 
  • اصول عمومی HACCP
  • معرفی و مدیریت خطر غذایی
  • طراحی و تجهیزات تاسیسات
  • آموزش و بهداشت پرسنل
  • کنترل عملیات و آگاهی مصرف کننده
  • معرفی و پیاده سازی سیستم HACCP
  • مستند سازی و ممیزی HACCP
  • مطالعه موردی و کارگاه تعاملی
  • منابع و مراجع آموزشی
مناسب برای
اعضای سازمان نظام دامپزشکی در مقطع دکتری عمومی و یا بالاتر، متقاضیان صدور و تمدید پروانه‌های مسئولین فنی بهداشتی

منبع: تحریریه وهمن